Macmirror - návod k použití, analogy, recenze a formy uvolňování (200 mg tablety, krém a svíčky v komplexu) pro léčbu chlamydií, giardiózy a dalších infekčních onemocnění u dospělých, dětí a těhotenství

V tomto článku si můžete přečíst pokyny pro použití drogy Macmirror. Je připomínky návštěvníků - uživatelů této drogy, stejně jako názory lékařů, kteří umějí používat Makmiror ve své praxi. Hodně aktivně ptát přidávat své vlastní názory v přípravku: pomoc, nebo nepomůže lék, jak se zbavit nemoci, které byly pozorovány komplikace a nežádoucí účinky nemusí být deklarované výrobcem v souhrnu. Analogy Macmorore za přítomnosti existujících strukturních analogů. Je zakázáno používat k léčbě chlamydie, giardiózy a dalších infekčních onemocnění u dospělých a dětí, jakož i během těhotenství a kojení.

Macmirror - širokospektrální antimikrobiální činidlo, derivát nitrofuranu. Má antibakteriální, antiprotozoální a antifungální účinky. Nifuratel má vysokou účinnost a nízkou toxicitu, což způsobuje širokou škálu jeho klinických aplikací.

Je vysoce účinná proti bakteriím Papilobacter a Helicobacter pylori (zvláště u kmenů Helicobacter pylori rezistentních na metronidazol), gram-pozitivních a gramnegativních mikroorganismů.

Je to lék, který se rozhoduje pro terapii bakteriálních střevních infekcí, včetně salmonelóza, shigellóza. Je aktivní proti Trichomonas vaginalis; Je vysoce účinná proti houbám rodu Candida.

Úplně odstraněna z těla ledvinami a má silný antibakteriální účinek v močovém traktu.

Farmakokinetika

Po převzetí drogy uvnitř McMiroru se rychle vstřebává z trávicího traktu. Penetruje přes BBB a placentární bariéry, vylučované do mateřského mléka. Metabolizováno v játrech a ve svalové tkáni. Kompletně vylučován močí (30-50% beze změny).

Indikace

  • chronické zánětlivé onemocnění horního GI traktu spojené s Helicobacter pylori;
  • střevní amebiáza;
  • giardiáza;
  • vulvovaginální infekce způsobené citlivými patogeny (Trichomonas, Chlamydia, Candida houby, bakterie);
  • infekce močových cest způsobené mikroorganismy citlivými na léčivo (včetně pyelonefritidy, uretritidy, cystitidy, pyelitidy).

Formy uvolnění

Tablety pokryté krytem 200 mg.

Krémový vaginální (komplex Makmioror) v tubách o hmotnosti 30 g. Navíc obsahuje nystatin.

Svíčky vaginální (komplex makmiror). Navíc obsahuje nystatin.

Návod k použití

U infekcí způsobených Helicobacter pylori dospělí McMirror určují 400 mg (2 tablety) 2-3krát denně; dětí je doporučená dávka stanovena z výpočtu 15 mg / kg tělesné hmotnosti 2krát denně. Doba přijetí je 7 dní.

U střevní amebiázy jsou dospělí předepisováni 400 mg (2 tablety) 2-3krát denně po dobu 10 dnů. U dětí je doporučená dávka 10 mg / kg 3

U giardiázy jsou dospělí předepisováni 400 mg (2 tablety) 2-3krát denně; dětí v dávce 15 mg / kg 2krát denně. Doba přijetí je 7 dní.

U infekcí močových cest dospělým je v závislosti na závažnosti onemocnění lékem předepsáno 600-1200 mg (3-6 tablet) denně po dobu 7-14 dnů. U dětí je doporučená dávka 30-60 mg / kg denně ve 2 rozdělených dávkách. Na doporučení lékaře může být průběh léčby prodloužen nebo opakován.

U vaginálních infekcí dospělí 200 mg (1 tableta) třikrát denně po dobu 7 dní (oba partneři by měli užít drogu). U dětí je doporučená denní dávka 10 mg / kg denně ve 2 rozdělených dávkách denně po dobu 10 dnů.

1 vaginální čípka se podává denně večer před spaním 8 dní nebo podle doporučení lékaře. V případě potřeby lze léčbu opakovat po menstruaci.

Pro dosažení maximálního terapeutického účinku by měl být čípky injektován do horní části vagíny.

Čípky se nepoužívají k léčbě u dětí. U této skupiny pacientů se doporučuje použít kompletní vaginální krém s aplikátorem (odměrnou stříkačkou).

Přiřaďte 2,5 g krému 1-2 dny denně (ráno nebo večer) po dobu 8 dnů.

Požadovaná dávka krému by měla být podána s odměrným aplikátorem.

Pokyny pro použití odstupňovaného aplikátoru

Odšroubujte odměrný aplikátor na tubu smetanou. Zachyťte potřebné množství krému (v souladu s řádky stupnice, udávajícím množství v gramech), stisknutím zkumavky. Odpojte trubici, vložte ji do vagíny, vytlačte obsah aplikátoru a stiskněte prut.

Přítomnost speciální trysky umožňuje vstoupit do krému bez poškození hymenu. Chcete-li to provést, vyjměte kanylu z horní části dříku a přišroubujte ji na hlavu stříkačky z opačné strany před vložením krému do pochvy.

Nežádoucí účinek

  • nevolnost, zvracení;
  • horká chuť v ústech;
  • průjem;
  • pálení žáhy;
  • gastralgie;
  • kožní vyrážka, svědění.

Kontraindikace

  • přecitlivělost na složky léku.

Použití v těhotenství a laktaci

Použití drogy během těhotenství je možné pouze podle přísných indikací, pokud budoucí přínos pro matku překročí potenciální riziko pro plod, protože nifuratel proniká do placentární bariéry. Takže v těhotenství je lék nejlépe nepoužívat.

Pokud je nutno drogu užívat během laktace, měla by být řešena otázka zastavení kojení Nifuratel se vylučuje do mateřského mléka.

Žádné kontraindikace užívání čípků McMiore Complex během těhotenství a laktace (kojení) chybí.

Zvláštní instrukce

Při léčbě vaginálních infekcí pouze s přípravkem Macmoror pro perorální podání se doporučuje zvýšit dávku tohoto léku na 800-1200 mg denně (4-6 tablet). Během léčby byste neměli mít pohlavní styk.

Dopad na schopnost řídit vozidla a řídit mechanismy

Negativní účinky nebyly zjištěny.

Lékové interakce

Macmirror zvyšuje antifungální účinek nystatinu, když se užívá společně.

Analogy drogy Macmirror

Neexistují žádné strukturní analogy s účinnou látkou léčiva, McMiore.

Chronická trichomonie

Celkový počet příspěvků: 49

18. března 2014, Marana
ginatren nepomůže! neztrácejte peníze!
Jsem nemocná od roku 2010, snažila jsem se všechno, ale nepomůže. totéž, že od mě zmizeli, žádná droga nezbývá

03/01/2013, Tatiana
Zotavil jsem se z trichomoniázy s efloranovými kapátky a atrikanem

18. března 2014 marana
napište plán léčby

01.31.2013, Azazello
Ahoj všichni! Tato otázka, nevím přesně, kdy jsem potsepil této věci (trihomanady) šel niochem v současné době neví, a tak začal pálení v mochespuskanii, prošel zkouškami, urolog řekl, byl jsem vyhozen a mám chronické prostatitidy trihomanadny, byl jsem v šoku! On zahájil léčbu, dostal injekce a kapátka, tablety jsou různé! Bože chraň, jako zotavil po re-analýzy trichomy zmizel! Takže moje hlavní otázka: Po ošetření „První týden“, šel jsem na diskotéce, opilý (ačkoli přísně zakázáno) dobře a další klasiky žánru, jsem se setkal s dívkou a šel domů shpilli-Willie, jsem mohl infikovat Žena chlupy (at the v okamžiku, kdy jsem byl 10. den léčby!

04.01.2013, Vika
Sdílejte, prosím, s kým se jednalo a kde?

01/01/2013, Dima
Ahoj všichni! Zachytil tento nesmysl v srpnu 2012. Kvůli práci si nemůže dovolit jít sám do státní nemocnice, s finančními problémy, nebylo vybráno velmi dobře lékař v pohlavních a začal léčbu. To, co jsem prostě nemají vztyčené antibiotika začala trpět žaludek, játra a tak dále. O měsíc později prošel kontrola Chlamydia + Trichomonas. Rozhodl jsem se znovu změnit lékařům stejný příběh vše na hromadu antibiotik trizomonadu a chlamydie lechelisya asi 2 měsíce. Když jsem dal spoustu peněz, uvědomil jsem si, že je lepší jít do státní instituce. tam se s touto chorobou setkávají velmi často.
V prvním kroku jsem předal nejpodrobnější analýzy, které bylo možné předat asi 100u. Nemyslím si moc. 4 měsíce po zahájení léčby se ukázalo, že jsem nejen Trichomonas + chlamydie a kapavka, ale také (ukazuje detailní analýzu úderů z zbytečně krevní testy, nemusí být zcela přesné). Vše protékalo v chronické podobě, tk. během infekce jsem léčila sinusitidu a vypila antibiotika, čímž utopila tuto nemoc. V analýzách bylo poukázáno na to, že mám kvapalinu odstraněnou asi 5 antibiotiky. Po uplynutí přibližně 15 dní po posledním průběhu léčby přináší játra a žaludek do méně normálního stavu, i když játra ubližují. Začal jsem léčbu z předchozí zkušenosti. Uvědomil jsem si, že je nutné změnit způsob života. Přestal jsem kouřit, pít, mohl jsem si cigaretu jednou za měsíc kouřit na raskabonu))) S tímhle jsem ji svázal. Začněte odpočívat více než jakékoliv slavnosti a posaďte se až do pozdních hodin u počítače nebo někde jinde. V důsledku toho jsem zahájila léčbu. Začal jsem s himotropsina (priparaty oslobloyayuschy permeabilita buněk) vztyčené první 2 po sobě jdoucích dnů v dopoledních hodinách, pak denně obecně 6 injekcí. v den 3, léčba začala injekce piroginala nachals 25 mg 3 x denně, pak EZE 3 x 50 mg, byl zkoušen ale teplota není konve jeho ozuby pouze 1 čas jako paracetamol pil horečka yavlyaetsya ulsoviem dobré pro rozmnožování a životní Trichomonas, ale v žádném případě zabráněno stoupá více než 37,5 zbytečně je nebezpečné. Se začátkem peroginal začal léčbu Trichomonas. Ráno KAPEL + VITAMIN B kapela a urážka. Gipoprotektor Esenseale (5 dní v ampulích pak pereshol pít kapsle ještě vysazeny, protože játra) z dizbakterioza Fertal. Se začátkem správy Cryon vypil také FLASOL FORTE po dobu 5 dnů. tj. v 9:00 CLEON a poté každých 8 hodin na 1 tabletu flaxolu. To je velmi důležité, protože antibiotika 5-dozolov vylučuje během 8 hodin, a pokud to není v souladu s nejjednodušším režimu může přežít. Takže po 5 dnech takové zacházení na 6. den jsem začal kokote jeden z antibiotik, které zabíjejí kapavky KOLO 10 dní ve stejných přesné časové + nápoj tablet JUnidoks LALYUTAB (15 dní) v dopoledních hodinách a ve večerních hodinách také držel 12:00 je velmi důležité! Snědl dobře a snažil se spát spíše a obecně odpočívat. Během léčby jsem si vzala dovolenou bez obsahu dobře, i když za jeden den jsem byl povolán do práce, ale stále lepší než vůbec ne! Během léčby je důležité, abyste nebyli nemocní jinými nemocemi. působí antibiotikum oslabené! Po skončení nebylo v močové trubce velké zhoršení a některé nepohodlí. Po 10 dnech jsem šel, aby prošel anaoisa a také nasadil ukázal všude čistý! Nyní jsem pít naksozhin 3 dny na 2 tablety, aby se zabránilo retsediva. A začnu léčit prostatu! Odtud Závěr 1) Věřte v léčbě. 2) Nežij sexuální život, protože během prvních dvou kurzů jsem se vyhnula tomuto pravidlu, následkem toho nebyla moje léčení. 3) Nezničte své tělo cigaretami a alkoholem. 4) Boj o zdravý životní styl a cvičení 5) Je velmi důležité sledovat dobu užívání léků. Velice se zeptám, abych nezajímal samozřejmostí. A když užijete některou z těchto léků, vždy řekněte vše s doktorem. Buďte připraveni a znáte svého nepřítele tváří v tvář "Trichomonas" a přemýšlejte, jakou metodu léčby vám lékař nabídne! Všechna nejlepší štěstí v léčbě doufám, že moje rada vám pomůže! Ale ještě jednou vás požádám, abyste se nepodíleli samoléčby. A také jsem chtěl dodat, že jsem udržoval hygienu, tj. Každý den si změnil spodní prádlo a všechno umyl s hayaynym mýdlem! + Jsem mytí tsikloferon) Element) a lékař tah kolík do penisu a držet ho tam min 5. Bylo asi 5 ošetření obou. Poslední čtyři myčky jsem udělala doma předtím, než jsem šla do postele! + prvních 10 dnů jsem vložil svíčky "Viferon" ráno a večer! To je všechno)

05/03/2014, Alexandra
Jste hotovi! Opravdu! obvykle od těch kluků jen slyšíte, že nic není nakažlivé a to vše je odpadky. A vy jste přišli tak vážně k věci! Doufám, že se mohu zbavit této nemoci.

06.02.2012, Medpomoschnikrf
Přístup a odpověď na všechny otázky týkající se trichomoniázy článek http://03digest.ru/trihomoniaz_trihomonoz.html

11.11.2011, Anton
Ahoj všichni. Jsem nemocný s chronickým trichomem, zkoušel jsem všechny léky, poslední kurz, o kterém jsem si myslela, že jsem pomáhal. padesát dnů Makmiror a rovnoběžně s dvaceti pěti dnů FURAMAG dvacet pět dnů, Tinidazol, ale ten je opět pozitivní kontrola. Sečteno a podtrženo: rozhodnutí najít dívka s chronickým chlupy vytvořit vztah.. dívka s nevyléčitelnou trichomoniasis, chtějí setkat! (mail: [email protected]) Žiju ve městě Astrachaň. Pokud má někdo příležitost pomoci, budu velmi vděčný.

02/27/2011, Caterina
Léčit jejich trichomoniázu tiberalom-vše proběhlo hladce bez jakýchkoliv problémů, žádné vedlejší účinky nejsou odhaleny v léčbě, než jsem plně spokojen, není to poprvé, kdy jsem byl nemocný s touto infekcí, je dobře, že tentokrát šlo všechno mnohem lépe

Všechny stránky diskutující o tomto tématu:
1 2 3 4 5

Trichomoniáza [Část 1]

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi redaktor »Pá 06.11.2015 9:44 hod

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Surové »Pá 06. listopadu 2015 10:18 hod

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Trueborcyxa »Čtv prosinec 06, 2015 14:14

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Oleg95 »Pá 06.11.2015 14:57

Re: Trichomoniasis

# 4425 Zveřejněte zde Surové »Pátek 06.11.2015 16:15

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Oleg95 »Pá 06.11.2015 16:43

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Surové »Pá 06. listopadu 2015 16:49

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Oleg95 »Pátek 06.11.2015 16:58

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi redaktor »Pá 06. listopadu 2015 21:41

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Sergei45 »Út listopad 07, 2015 16:28

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Jsme v pekle »Ned 15. listopadu 2015 1:33

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Jsme v pekle »Ned 15. listopad 2015 1:36 hod

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi Becks21 »Ned 15. listopadu 2015 6:57 am

Re: Trichomoniasis

Ikona odpovědi bububu »Ne 15.11.2015 17:33

Recenze produktu Macmirror s integrovanou aplikací

Makmiror je antimikrobiální rezistence a má široké spektrum účinku a je dodáván ve třech různých formách - tabletách, smetana, svíčky, a to i během těhotenství může být použit místní formy peněz. To však není přímá kontraindikace pro tablety, ale pouze pokud existují explicitní náznaky.

Obecné informace o přípravku

Macmirror je syntetický antibakteriální přípravek se širokým spektrem účinku, působící proti bakteriím, prvokům a plísním. Tento lék patří do skupiny nitrofuranů, jeho mezinárodní název je Nifuratel.

Lék může poskytnout jako bakteriostatické (blok dále bakteriální růst) a baktericidní (usmrcení mikroorganismů) akce - se dosáhne, závisí na koncentraci a druhu patogenů.

Stejně jako ostatní nitrofurany má léčivo nízkou toxicitu, neztlumí imunitu a přirozenou mikroflóru.

Místní lékové formy mají zvýšený antifungální účinek a mohou být užívány samostatně nebo doplněny perorálním podáním.

Složení a forma uvolnění

Produkovány ve formě tablet, intravaginálního krému nebo čípků.

Každá tableta MacMorore 0,2 g, potažená pláštěm, obsahuje 200 mg účinné složky - nifuratel a pomocné složky.

Každá intravaginální čípka obsahuje 0,5 g Nifuralu a 200 000 IU Nystatinu jako účinných látek.

Ve 100 gramech krému obsahuje 10 g přípravku Nifuratel a 4 000 000 IU Nystatinu.

Akce na těle

Tablety Účinná látka absorbována v gastrointestinálním traktu, a pak do krevního řečiště do jater, a kosterní svalová tkáň, kde je částečný rozklad. Vylučování z těla v plném rozsahu se provádí ledvinami, přičemž 30-50% se vylučuje beze změny. Dosažená koncentrace nifuratu v moči způsobuje antibakteriální účinnost léku v boji proti nemocem močových orgánů. Poločas rozpadu je 2 až 4 hodiny s normální funkci ledvin.

Prochází hematoencefalickou bariérou (v mozkové tkáni) a hematoplacentární bariérou, vylučovanou laktací.

Účinné látky v místních formách léčiva se vstřebávají pomalu a téměř neabsorbují do krve.

Indikace a kontraindikace

Orální podávání předepisují urologové a gynekologové během léčby:

  • pyelonefritidy nebo tubulointersticiální nefritidy s neurčeným průběhem, cystitidy nebo uretritidy způsobené citlivou flórou;
  • infekce dolní části močového měchýře vyvolané chlamydiemi;
  • trichomoniáza;
  • vulvovaginální kandidóza;
  • záněty ženských pohlavních orgánů způsobené citlivými patogeny (včetně cervikitidy).

Indikace pro použití čípků a krému, je komplexní terapie infekcí vnějších ženských genitálií, způsobených bakteriemi (Chlamydie), Trichomonas, Candida houby, jakož i prevence houbových lézí z specifickou léčbu trichomoniázy.

Kontraindikace pro perorální podání přípravku Macmirror jsou:

  • individuální nesnášenlivost nebo přecitlivělost na účinné látky nebo pomocné látky;
  • deficit izomaltózy / sacharózy, alergie na fruktózu, malabsorpci glukózo-galaktosy.

S opatrností a pouze v případě akutní nutnosti je povoleno přijetí během těhotenství. Doporučuje se přerušit kojení po dobu léčby.

Vzhledem k tomu, že lék patří do skupiny nitrofuranů, jeho příjem bude vyžadovat pozorování v přítomnosti neuropatie, poškození funkce ledvin nebo jater.

Tato dávková forma obsahuje sacharózu - tento bod je důležitý v přítomnosti diabetu v historii pacienta.

Kontraindikace při používání krému nebo čípku bude pouze přecitlivělost na lék, relativní omezení - těhotenství (1 trimestru) a kojení (vyžaduje vstupní lékařská konzultace).

Čípky jsou pro děti kontraindikovány, je-li to nutné, je tento krém používán jako krém.

Instrukce - doporučené dávky pro dospělé a děti

Při léčbě infekcí genitourinárního traktu je nutno dodržovat následující doporučení:

  • pro dospělé - doporučuje se dodržovat schéma: 3-6 tablet (600-1200 mg) denně, rozdělených do tří dávek po dobu 7-14 dnů;
  • pro děti - denní dávka je stanovena z výpočtu 30-60 mg na 1 kg hmotnosti dítěte. Pak je rozdělen na 2 recepce.

Rozdíly v denní dávce a trvání příjmu stanoví lékař podle závažnosti patologie.

Při urogenitálních infekcích je režim následující:

  • dospělí - 1 tableta (200 mg) 3krát denně a 7 dní (terapie by měla být provedena u obou sexuálních partnerů);
  • děti - denní dávka je definována jako 10 mg / kg a rozdělena do dvou dávek. Kurz - 10 dní.

U dětí mladších 6 let dávku a trvání kurzu určuje pouze lékař.

Pokud se aplikuje jako amatérské Makmiror činidlo při léčbě vaginálních infekcí, musí být orální dávka zvýšena na 4-6 tablet denně (800 až 1200 mg). Během terapie se člověk musí zdržet intimity.

Pokud jsou k dispozici důkazy, lékař může doporučit prodloužení průběhu nebo opakování.

Standardní průběh užívání čípků je 8 dní, přičemž svíčky by měly být podávány intravaginálně jednou denně v noci.

Krém se injektuje 1-2 krát denně (večer a / nebo ráno) po dobu 8 dnů. Jediná dávka 2,5 gramů.

Pokud je to nutné, kurz se může po menstruaci opakovat.

Použití místních forem během těhotenství a laktace je možné (neexistují žádné kontraindikace), ale konzultace lékaře je žádoucí.

Předávkování a vedlejší účinky

Zvláštní nežádoucí účinky v případě předávkování nebyly zjištěny.

Nicméně nadměrný příjem tablety může vyvolat nárůst "oficiálních" nežádoucích účinků:

  • dyspeptické projevy - hořkost v ústech, nevolnost, epigastrická bolest, pálení žáhy, zvracení, poruchy stolice;
  • reakce z kůže - svědění, vyrážky;
  • periferní neuropatie, letargie;
  • bolesti hlavy, závratě.

Pokud je poškozena renální funkce, poločas může být prodloužen, a proto existuje riziko předávkování.

Kombinované užívání přípravku Macmorore s alkoholem je nežádoucí kvůli zvýšené pravděpodobnosti nežádoucích účinků, obecné intoxikace, nadměrné jaterní deformaci a snížené účinnosti léčby.

Společné podávání přípravku Macmorore s Nystatinem zvyšuje antifungální účinek obou léčiv.

Pravděpodobnost předávkování krémem nebo svíčkami je malá, nicméně dávka a režimová porucha volně zhoršují možné vedlejší účinky:

  • pálení a svědění v pochvě;
  • nadměrná sekrece;
  • pocit přítomnosti cizího těla;
  • lokální edém;
  • alergické svědění a zarudnutí na sliznici a pokožce genitálií.

Interakce krému a čípků s jinými léky a léčebnými opatřeními je následující:

  • dýchání snižuje léčebný účinek místních prostředků v důsledku vyplavování účinné látky;
  • současné perorální podávání Nystatinu vyžaduje kontrolu dávkování, aby se zabránilo vzniku systémových vedlejších účinků;
  • společné užívání jiných lokálních antibakteriálních a antifungálních látek zvyšuje riziko dysbakteriózy vagíny.

Recenze lékařů a pacientů

Specialisté, kteří jmenují Macmirror, označí drogu takto:

"Macmiros je obecně dobře snášen tělem. Vysoká koncentrace účinné látky v moči umožňuje, aby byla použita k léčbě cystitidy - kapalina, která se hromadí v močovém měchýři, má antiseptický účinek.

  • široké spektrum činností;
  • Účinná při chronické cystitidě;
  • může být použita u dětí a těhotných žen.
  • v některých případech je zapotřebí komplexní terapie, například McMiore plus Kanefron ke zvýšení antibakteriálního účinku;
  • vysoké náklady na kurz (což je zvláště patrné při dlouhodobé léčbě) "

Svetlov A.Yu.

"Nifuratel působí proti příležitostným patogenům, včetně hub. To je způsobeno účinností drozdů. Při chronické rekurentní formě je nutný orální příjem a světlo - dostatek svíček. Je třeba poznamenat, že Nifuratel je mezinárodní název, v lékárně si můžete koupit tablety nebo svíčky pouze ve formě komplexu McMiore nebo McMiore.

  • mohou být užívány během těhotenství;
  • nevyvolává lokální dysbiózu.
  • při náchylnosti k alergii může způsobit exacerbaci;
  • svíčky musí být podávány v kurzu (opakovaně), někteří pacienti mají nepříjemné pocity po injekci "

Yuryeva A.P.

"Jmenuji Macmirror za léčbu urogenitálních infekcí, stejně jako s drozdem a cervicitidou způsobenou oportunní flórou. V těžkých případech je užívání drogy perorálně opodstatněné v těhotenství, avšak v prvním a třetím trimestru by se mělo dělat s opatrností. Ale svíčky a krém jsou téměř bezpečné a účinné u nekomplikovaných infekcí.

  • bezpečnost v těhotenství (pokud možno s "silným" lékem);
  • mohou být použity pro děti a dospívající dívky (intravaginální krém).
  • vysoká cena;
  • některé nepříjemnosti spojené s podáváním čípků (droga může znečistit oblečení);
  • nedostatek informací o negativním dopadu na plod v plném rozsahu "

Alferova IE

Jaké dojmy však pacienti měli:

"Použil jsem drogu uvnitř s rekurentním drozdem. Bylo to v mém případě, že tablety byly upřednostňovány, protože navíc bylo nutné odstranit cervicitidu. Přísně se řídí pokyny. Takže jsem musel koupit dva balíčky.

  • výkonnost;
  • vedlejších účinků - pouze jasně žluté moči.

Nevýhody: vysoké náklady na balení a, v důsledku toho, kurz "

Christina, 33 let

"Napijte lék podle pokynů lékaře, abyste odstranili infekci v močovém traktu. Během prvního týdne jsem se setkal s množstvím vedlejších účinků - závratě, letargie, nevolnosti. Na radu lékaře zvýšila pitný režim na tři litry denně a přidala dietní stravu. Avšak infekce je zanedbávána a možná nechuť je způsobena smrtí rozsáhlé patogenní flóry.

  • efektivnost;
  • vhodný pro užívání pilulky.

Nevýhody: projevy intoxikace a potřeba stravy »

Julia, 32 let

"Podařilo se nám aplikovat komplexní čípky McMiiror v komplexní terapii bakteriální vaginózy po antibiotické terapii. Nepohodlí zmizely po třech dnech, ale po dobu 8 dnů jsem byl léčen, jak doporučil lékař a instrukce.

  • rychlé úlevy od příznaků;
  • jsou vhodné v aplikaci (není pozorován výtok drogy).

Nevýhody: nelze identifikovat "

Tatiana, 42 let

"Po prodloužené léčbě antibiotiky jsem vyvinula silnou dysbiózu, která se projevuje uretritidou, cystitidou, vaginitidou a vulvitidou. Na doporučení lékaře pil MacMiore tablety po dobu dvou týdnů (svíčky by nepomohly na infekci močových cest), musela vzít 4 balení tablet. Pak probiotika propyl - bolest a svrbení zanechaly, mikroflóru v normě nebo rychlosti.

Výhody: účinnost, šetřící účinek na tělo.

Nevýhody: vysoké náklady na průběh s pokročilým a rozsáhlým autoimunitním zánětem "

Elena, 28 let

"Snažil jsem se zacházet s McMirem s cystitidou (podle pokynů lékaře). Nevím, jaké jsou důvody, ale kvůli nevolnosti, zvracení a závratě z pilulek muselo být opuštěno. Už o hodně později jsem četl, že bych měl prostě pít víc tekutiny, jíst více bílkovin a omezovat uhlohydráty...

Pluses: neměl čas objevit.

Nevýhody: vedlejší účinky - na pozadí mé přecitlivělosti nebo rysů onemocnění... "

Oksana, 36 let

"Používá se s gynekologickou infekcí způsobenou E. coli. Vzhledem k tomu, že oba partneři potřebovali terapii, dostali mi Macmyor Complex čípky a McMiore tablety mému manželovi. Oba a jiní nejsou levné, ale účinek léčby je patrný. Jediná "ale" - dermatitida jejího manžela byla zhoršena.

  • přítomnost několika dávkových forem;
  • absence kritických vedlejších účinků.
  • drahé;
  • s tendencí k alergii na kůži, může se objevit svědění nebo praskliny.

Alexandra, 44 let

Tipy pro použití na základě zpětné vazby a pokynů:

  • omezit na "ne" pokusy o vlastní léčbu;
  • s tendencí k alergiím - v průběhu léčby je symptomatická léčba přípustná, jestliže projevy jsou neúnosné - měli byste se poradit s lékařem o předepisování alternativních léků;
  • k léčbě alkoholu během léčby;
  • pokud existují urogenitální infekce - léčbu oba partnery, někdy je vhodné podávat drogu v komplexu - uvnitř i vně;
  • během léčby by se měla zdržet intimity;
  • laktace v době vstupu by měla být přerušena - nikoliv kvůli vysoké toxicitě, ale kvůli riziku předávkování účinné látky u dítěte.
  • kdy se objeví příznaky intoxikace - zvracení, horečka, bolest hlavy, slabost - věnujte pozornost stravě a pijte více tekutiny (voda, džusy, ovocné nápoje).

Cena v Rusku a analogy

Náklady na jeden balení tablet Macmirror 200 mg se pohybují od 600 do 900 rublů (maloobchodní a on-line lékárny). Cena kurzu bude záviset na povaze onemocnění, zpravidla to není jeden balíček.

Čípky jsou náklady na intravaginální náklady v průměru kolem 700-850 rublů pro balení obsahující 8 kusů.

Cream Makmiror-komplex bude stát asi 850 rublů pro trubku 30 gramů.

Neexistují žádné strukturní analogy McMirror (v Rusku to je jediná registrovaná droga obsahující nifuratel), Nifuratel je mezinárodní nepůvodní název. Následující tabulkové a místní formuláře mají však podobný účinek:

  1. Metronidazol - antiprotozoální a antimikrobiální lék, je charakterizován nízkou cenou a velkým počtem kontraindikací a vedlejších účinků. Neslučitelné s některými léky a toxičtější. Kontraindikováno v prvním trimestru těhotenství.
  2. Flukonazol - antifungální činidlo, účinné při kandidóze. To se liší v nízké ceně, je kontraindikováno u oslabených pacientů a těhotných žen. Má komplexní lékové interakce.
  3. Furazolidon - také derivát nitrofuranu, nicméně v terapii infekcí genitourinární a urogenitální není aplikován.
  4. Atzilujte - účinná při komplexní léčbě vaginitidy, vaginózy, chlamydií, neinfekční kolpitidy, je neúčinná a může vést k exacerbaci drozd. Povoleno během těhotenství. Je k dispozici ve třech dávkových formách - čípky, tablety, lyofilizáty. Vyrobí ji mnoho ruských firem, takže ceny jsou zcela přijatelné. Lactonorm má podobné vlastnosti.
  5. Yodoxide - Svíčky, které jsou účinné při léčbě bakteriální vaginitidy. Houbové, virové, smíšené, specifické, způsobené chlamydiemi. Průměrná cena pro Rusko je asi 300 rublů na balíček.
  6. Colposseptin - svíčky pro léčbu bakteriálních a plísňových infekcí, bakteriální vaginózy a kandidózy, prevence recidivy těchto onemocnění. Pokud vezmete v úvahu číslo v balíčku, cena je srovnatelná s komplexem McMirror.

Podmínky ukládání

Lék by měl být skladován na suchém a temném místě, který není pro děti přístupný. Doba použitelnosti tablet je 5 let. Doba použitelnosti svíček nebo smetany je 3 roky.

Léčba makmiroromem

dívky privet.dochke 1.8 a trápí nás zapory.kurs byly ošetřeny Duphalac, glycerin čípky, hofitol, baktisubtil a normobakt.seychas zase zácpa jmenován stimbifit, Makmiror, Duphalac a normobakt L.chto vám pomohla při dlouhé zapore.ne šel WC je dnes třetí den.vecherom nebo svíčku nebo klystýr

Jakmile gastroenterolog předepsal léčbu pro nás: makmiror, trimedate a normobakt. Nic jsme nepřijali. Nakupovali jsme drogy a odstranili. Rozhodli jsme se sledovat dietu bezazein a bezlepku. Ale můj žaludek tak bolel. Spánek dobře v noci. Myslím, že ještě můžu vypít něco, co doktor jmenoval. Zanechte svou zpětnou vazbu. Pomohlo dítě makmirorovi.

Dívky, které v léčbě ureaplasma předepsané čípky makmiror a antibiotikum junidox soluteab? Byla léčba účinná s těmito léky?

Dívky, řekni mi. Léčím mého manžela trichomoniasis, můj lékař předepsal Naxojin tablety a Macmiore čípky. Druhý den léčby se teplota zvýšila, může to být z tablet nebo jsem prostě ochladit? Jen nechcete, aby věci, tak oslabené tělem antipyretic.

Dívky, ahoj všichni!

Píšu se na konzultaci) Asi před měsícem jsem dostal drozd. Chápu to proto, že se jedná o chladu a sníženou imunitu. Sexuální kontakt, než jsem našel propuštění a svědění, nebyl asi týden. Gynekolog napsal čípky Makmiror a antibiotikum Fljukostat. Byl jsem léčen, všechny příznaky byly pryč. Ale testy jsem znovu neprováděl. Mému muži nebylo zacházeno. A teď jsem se znovu objevil (((rozhodl jsem se, že nechodím k gynekologovi a znovu koupím svíčky, což bylo naposledy. Nebudu pít antibiotikum.

Jsem unavená všemi druhy ran. 4 dny nesnesitelného výboje šly G a tady na zánět. stanovená šetrná léčba bez antibiotik, pouze diklofenak a svíčky makmiror a gynoflora E.

Dívky, ve velké naději, že se přesuneme k protokolu, ale kromě toho, že přeskočíme TTG, znovu se vrátila drozd. Snažím se plakat nebo být rozrušený. V takových případech mi pomáhá TERZHINAN.

Dobrý večer, holky! Předala analýzy před plánování těhotenství (chcete začít v září), je vše v pořádku, kromě bak.poseva. Nejprve byl nalezen Enterococcus faecalis 10 ve 4 stupních a Klebsiella pneumoniae 10 při 5 stupních (byl vyléčen). Po ošetření (amoxiclav, bifiform, Terzhinan, fljukostat) lezl Próteus mirabilis 10 4 stupňů a Escherichia coli 10 5 stupňů a Enterococcus faecalis 10 4 stupňů zůstal. Kdo jmenoval tsitrolet, Lieve 4, Diflucan, Makmiror složité a Polizhinaks. Pouze naposledy byla léčba 10 dní.

Dobrý den! Můj syn má 1,9 let. Teď projdeme zkouškou, zjistili jsme ljamblii a dysbacteriosis 1.. Dnes jsme byli u gastroenterologu, jmenovali jsme nebo navrhli následující léčbu: - Kreon 10000 1,5 cap / den. 2 týdny -Hofitol 10kap. р / д 1 мес. - McMirror 200mkg 1 / 3t. 3 r / d na pozadí příjmu Hofitol, 7 dalších. Pak bifikol 5 dávek 2 p / d 2-3 týdny. Zdá se, že všechno je jasné, ale neuvedl jsem postupnost užívání léků.. Například, kolik bych měl vypít Hofitola a Creona před tím, než začnu dávat makmirora? To, zda dáme Creonovi společně.

Za měsíc a půl jsme byli léčeni. Pavlik jedí jen směs Friso Pep, kukuřičná mléčná kaše a jako léčba dostane zelené jablko a pohankový chléb. Léčba alergiků se skládala z diety, enterosgelu, zirtek, hydratační látky a hormonální masti. Neexistovaly žádné vylepšení. Pouze masť odstranila vyrážku na chvíli. Předali analýzu na diskomu. Z. Staphylococcus, klebsiela a enterobacter byly nalezeny u nás. Úroveň laktosu a bifidu je výrazně snížena. Jděte do gastroenterology. Mávla rukou na Staphylococcus aureus. Řekl, že máme něco, ale.

Po potratu s čištěním bylo již šest měsíců. Uzi na začátku léta dát "chronickou endometritidu". Dále pod řezem

Po analýze dysbakteriózy byla nalezena Candida a Klebsiella. Lékař předepsal celou léčbu. Za prvé, jsme ošetřeni po dobu 14 dnů, pak KIP + nádrž set měsíc. Buck nastavit, aby okamžitě s makmirorom nebo po něm? Manžel byl s lékařem s výsledky a přirozeně nemůže odpovědět na tuto otázku.

Dívky, řekněte mi, prosím, kdo byl během těhotenství léčen vildaprafenem a svíčky makmiror. Může tam vůbec nějaké důsledky v průběhu a po léčbě ?? šel dnes na recepci ke gynekologovi a řekla, že nastal čas k léčbě svůj Ureaplasma a gardenelu (gardenela tam, kde se to nikdy nedozvím! Před těhotenství pouze Ureaplasma se)! Také mi jmenoval nebo nominoval tyto přípravky! Velice se bojím přijímat je, ať ublíží dítě. Zvlášť mě vyděsuj makmiror! Ať už je nutné tuto léčbu strávit, nebo ne tak všechno a je to strašné.

Dívky, vaše rada je velmi nutná. Minulý týden jsme dokončili léčbu giardiózy u mammír (dítě 1.5). V pondělí měli gastroenterolog, jmenovali další léčbu (diskololie a játra): hofitol, enterosgel, baxet, pankreatin. Nedala jsem pankreatinu, jsem velmi zmatená skutečností, že od tří let nebyl schopen ji odříznout, může ji samozřejmě polknout. Od prvního dne léčby, přesněji po 2 hodinách po prvním podání zbývajících léků (kromě baxetu, začal jsem to zítra, nebyl jsem v lékárně), objevilo se jen velké množství plynů.

Stěr po dobu 12 týdnů, bylo zjištěno, že přítomnost Ureaplasma, lékař, že až do 28 týdnů léčit nebude, pak jmenován v 24 týdnů na 12 svíčky Polizhinaks dney.V 26 týdnů retake rozmazání, výsledek opět zheSegodnya posluchači Ginya jmenováni léčby: Vilprofen dávkování 500 mg / 2 krát za den a svíčky komplex Makmiror (není jasně napsáno v receptu) 8 dney.Devochki kteří podávají stejné zacházení? Řekni mi, abych vám pomohl.

Všechno těhotenství je nesnesitelný výtok. Podle analýzy ukázaly ureorlazmu a Gardenero. Léčba byla jiná, a antibiotika předepsána a bifidobakterie.. spoustu různých vaginálních čípků: terzhinan, polizhenaks, Makmiror, neo-Penotran.. všichni dali jen dočasnou úlevu.. pak znovu na nový. Nedávno byla znovu ošetřena terzhinanom a živými bakteriemi. V důsledku toho obvykle 4 dny a pak znovu zvýraznit zeleně (((Co? Ginya neví, co předepsat ke mně.. ak dobru svých doporučeních no.. ((

Všechny DV jsou. Moje zázrak pokračuje. to bylo předtím, než se všemi těmito sekrety a bolesti jsem pryč (3,06) v prvním ultrazvuku, ve které jsem naštěstí nic neviděl a vyzváni k zadání vrachu.Ona Podíval jsem se cítil, a vzal tampony na výskyt infekcí. Předtím byly výtěry na začátku - v polovině května odebrány a nic nenalezly.

v listopadu jsme poprvé prošli. Analýza antigenu ljamblii metodou IFA. u obou dětí ve výši 0 - 0,15 byl výsledek 1,5. je to tak moc. byli jsme zacházeni. u dimastu paralelně s léčbou vylézl na koleno, zvládl. Andrew 2 krát za měsíc byl v neustálé bolestí. Drželi jsme GW, dítě s břichem trpělo a my jsme pil makmiror, ale podařilo se nám to. Od té doby Andryushka nebyla nemocná. Děti mají pokrok! Nemám pro Andrewho žádný nádech (ani nevěřím, že píšu))).

Dívky, které se mohou léčit ureaplasma a mykoplazma nebo chápou léky, zda se mi podařilo zařadit normální léčbu? Opravdu ji nechci snášet. V rámci tohoto programu budeme zacházet se svým manželem. Klatsid 500 mg 2 x denně - 7 dní metronidazol 500 mg 2 krát denně, 7 dní Makmiror zásuvné 8 dní Flucostat (nystatin) 5 denní léčby Lineks

Čtyři měsíce po narození se konečně dostala k ní v kanceláři. Podívala se mi na konci diagnóza zněla: „bakteriální po narození navíc ektopie CMM“ léčilo: Makmiror №8 svíčky, pak po nich Femileks svíčky a doplňuje se Depantol. Byl ošetřen. Kurz trvá asi měsíc, tedy od konce M do začátku dalšího. Dorazil na recepci, ektopie ve stejném stavu, ale vaginózy vytvrzení mikroflóra je více či méně zpět, rozmazání leukocyty 5-10. Dříve to bylo už 30. A opět.

panna, pozdravy. obecně odešel 30 dní po očistě, ale M není. palačinka. všichni píší, že na 40. den mohou přijít. Obávám se, že přijdou na svatbu 7. září. tak rychle všechno pro mě. pro vás otmuchayus. a rychle 2 pruhy. ale teď jsou problémy skutečné. byl dnes na uzi. na každém vaječníku jsou 2 folikulární cysty. endik 6,6 mm. ovulace nebyla. a M se neočekává. stručně, PPC. ale opět jsou známy všechny moje infekce - mykoplazma, ureplazma, bac.vaginoz. pravda je stále tam.

Dívky pozdrav, mám dvě otázky: 1) 1) Může Ureaplasma míra změny v koncentraci menší než 10 ^ 4 kopií ve vzorku o „více“ 10 ^ 4 po ošetření IFR infekcí včetně Ureaplasma. 2) 2) Kde se mohu pokusit přehodnotit testy na ICHS i ve studii Invitro, ale ujistěte se o spolehlivosti testů. (Moskva) Na začátku září, šel Pap testy na pohlavně přenosných chorob: I vyvili Chlamydia trachomatis, Ureaplasma spp. (méně než 10 ^ 4), Gardnerella vaginalis (více než 10 ^ 4), Cytomegalovirus. Odkud pocházejí všichni.

Dívky, kteří ví, ale proč při léčbě lamblie a konkrétně makmirorom předepisují další choleretiku? (hofitol, galstena, allochol) a další enzymy. Jsou možné enzymy dobře, protože často s problémy s trávením a choleretiky nejsou jasné. Mají všechny problémy se stagnací žluči?

Rozhodla se sdílet zkušenosti, jak utrácet na pití Unidox Soljutab. Nakonec to dokončil. Poradím mu, a ne obvyklý doxycyklin, je tolerován mnohem lépe, trpěl jsem normální. A v minulosti jsem měl dlouhý vřed a dlouhodobé problémy s gastrointestinálním traktem.

Devochka, už jsem s těmito Giardiami už byl vyčerpaný, četl jsem, že nemazol je neúčinný. Nyní hledám makmirera, už se v lékárnách nehovoří jako rok. Možná někdo, kde jsem koupil v poslední době nebo od někoho, kdo odešel z léčby, prodal RADI BŮH.

Pokračujeme ve zkouškách, při pohledu na lékaře, už se třásnu a otřásám očima - tentokrát. Řeknu to případ fík, rozrušení strašně, Masko líto, jsem sedět s ním v noci řev, zadalbyvat lékaře na vše, co je možné ověřit. Poor v noci spát, křičí, svíraje pera pro mě, pak se otočil a kopal, plazí na posteli usnula, pak se probudí, prdy, uklidňuje, zvednout postel pro sebe, kyvná ramena, na uklidnění, miluje spát na břiše. To nebylo ani u LN. Během dne je dobrý sen.

Dívky, které po ročním období vyrážely po tvářích, to bylo, že to prošlo samo o sobě? Nebo se jen zbavil dlouhodobé léčby? Už jsem naplněn sympatickými výkřiky na místě nebo v polyklinice "Máte diatézu, ano?" No, nedávám dítěti ani čokoládu, ani pomeranče a tváře stejně jako červené pimples! A ne alergie je přesná, protože. ani fenistil ani zirtek nemá na ně žádný vliv. stejně jako výhody. Jediný krém, který odstraňuje.

Dobré odpoledne. Před těhotenstvím navštívil gynekolog, rozmazání a stav krčku byly normální. Zkoušel jsem PCR test - všechny indexy jsou negativní. Také před 4 lety byl vakcína Gardasil plně 3krát očkována. V současné době mám těhotenství 22 týdnů, neustále se dívám do zdravotnického centra, předám všechny potřebné testy. Při vyšetření na židli mi bylo řečeno, že krk je lehce erodován. Roztok na flóru ukázal zvýšení bílých krvinek, lékař předepsal svíčky Macmyor, po ošetření byl nátěr ideální. Moje znepokojení.

Dívky, rozhodl jsem se sdílet. Rok plánu, který byl nedávno vzal tuto záležitost vážně, prošel PCR mykoplazmat a našel urepl, řekl D bude zacházeno, schéma je následující :. 1. Summamed tabulku. 1 balení. (tam jsou celkem dvě tabulky) 2. svíčky McMiore 7d. V noci (vše žluté a následně, v dopoledních hodinách u nohou proudící pod zadek Polotenchik přiložit noc) 3. JUnidoks soljutab (dvě balení pil) 4. doxycyklin a LINEX (Nezapomeňte pít navždy.) No, obecně rozdíl všimli žádný výtok, bez zápachu. vše je pryč. Manžel předal PTSR, že se nezjistilo nic. Kratší než.

Dívky, celý dobrý den, nedávno jsem v komunitě, četla jsem příspěvky, velmi ráda, že mě přijali! Chci s tebou poradit!

Předal skvrnu femoflore, je to v pořádku, našel jsem pouze ureoplazmu, sdílet zkušenost, která se léčila a léčila? Rozumím tam, než hysterus nutně potřebuje léčit? obecně to, co označený 1 alokin-alfa, 2-injekce moxifloxacin (antibiotikum) 3-flukonazol (z kvasinek) metronidazol 4- 5- Makmiror komplexní svíčky. a já jsem také požádal o svého manžela, ale bylo mi řečeno, že prý nelze přiřadit ošetření, protože není předána analýzy, a myslím, dobře, taky nápad a měl by být ureoplazma?!

Byla nám předepsána léčba: MacMiore 7 dní, zatímco Primadofilus (enzymy) 1 měsíc a po McMiore-Hofitol (choleretic) 1 měsíc. Takže jsem četl a nerozuměl všude, kde je napsáno, že je nemožné okamžitě zahájit léčbu antiparazitárními léky, mohou se jednat o toxikologické komplikace a další choleretiku, kam odkud to jde? Ukázalo se, že budeme pít lék a pak je vyhneme z žlučovodů a kde? Možná hloupé otázky, ale jsem zmatená a nerozumím ničemu, ale chci dělat všechno v mé mysli. O stravě vím, že je nutné vyloučit jednoduché uhlohydráty a přidat.

síly jsou pryč, mohou vám něco říct. Připravuje na alternativní medicíny, může někdo něco podskazhetBrosala pít nějaké léky, nevolnost stále ostavalasMuchaet nevolnost asi 9 měsíců (jako celek bez zvracení).S začátku stížností EGD byla provedena dvakrát: ukazuje posuvné hiátová kýly, mírný zánět v dolní části, antral gastritida, vysoký stupeň kyselosti v žaludku. Tam je dyskineze žlučových cest, uzi orgánů břišní dutiny ve zbytku - v normě. 5 měsíců zpět kaprogramma ukázala lambliázu, která byla léčena makmiroromem. Zbytek je kaprogramem.

Ahoj všichni! Může mi někdo říct nebo narazí. Po posledním ošetření ureoplazmy M začít podle plánu lékařem, tablety (JUnidoks, aveloks, fljukostat, Linex) a svíčky (neo Penotran, terzhinan, Vaginorm se, Makmiror komplex kipferon). Stručně řečeno, spousta všeho, všechno v plánu bylo vidět, dáno a tak dále. Lékař řekl, až přijde další M. Již 5 dnů zpoždění je cyklus v podstatě stabilní 27-28. Nyní je to 35 dní po M. Může to být selhání? Test nepracoval po dobu 33 dní, PA byly chráněny. Žaludek trvá dlouhou dobu, prsa jsou neskutečně obrovské.

Dívky, tohle je situace. V 23. týdnu byly stehy provedeny kvůli zkrácení děložního čípku. Teď každé 2 týdny předávám kontrolu pro sledování a 1 týden v hexikonové svíčce pro hygienu. A podruhé za sebou bakposev přichází špatná (po prvních lékař jmenovaný svíčky Makmiror v noci na 8 dní, pak znovu vzít plodinu bude dělat vše, co prošel. - Opět Požehnán buď špatný Co je infekce, ona mi neřekla ponechat výsledky v mapě.. Je jmenován nebo nominován znovu makmiror 2 krát týdně a všichni.

síly jsou pryč, mohou vám něco říct. Hodil jsem všechny druhy drog, nevolnost pořád zůstala. Byla jsem nemocná asi 9 měsíců (obvykle bez zvracení). Od začátku stížností EGD provedených dvakrát: ukazuje posuvný jícnu kýla, mírný zánět v jeho spodní části, antrální gastritidu, vysoký stupeň kyselosti v žaludku. Tam je dyskineze žlučových cest, uzi orgánů břišní dutiny ve zbytku - v normě. 5 měsíců zpět kaprogramma ukázala lambliázu, která byla léčena makmiroromem. Zbytek je normální. Obecná nebo běžná analýza krve příliš v normě nebo rychlosti.

Dobrý den! Je Macmirror účinný při léčbě kandidózy? Faktem je, že Terjinan, který nejprve doporučil všem gynekologům, kterým znám, nemůžu stát. Nemůžu vydržet svědění.

dívky, které plánují B, dávají lék, který jsem zanechal. Některé balíčky nejsou kompletní; líbila se. Doba skladovatelnosti je normální, skladuje se podle očekávání - část na tmavém chladném místě, součástí chladničky. Zde je to, co je: 1. 5000 5000 kusů, 2 balení, skladovatelnost do 11/2017, uložené v chladničce. Koupil jsem si to pro sebe, ale nezajímal mě. 2. makmiror komplex, nedostatek 1 stůl, cr 05 2017 3. diviel, 18 vaků vlevo, cr 03 17 4. cinnabsin, 58 tablet vlevo, s 09 17. homeopatie.

Dívky, které se setkaly s léčbou štítků? dítě 3.9, našel lamblia jmenoval léčbu makmirorom, dnes ho dal od něj zvracet! Co mám dělat? Chcete léčit? Lék není vhodný? Nebo jednoduše reakce těla (lamblia je přesnější) Poradit něco efektivního.

Krásné dívky, dávají radu: začal léčit ureaplasma, užívám antibiotika a svíčky makmiror. V souvislosti s léčbou došlo k poruše: M. pokračovalo 29. září, ačkoli měly být - 4. října. Neměl jsem čas na vložení poslední kapsle (v balení bylo 8 tobolek: 7 použitých, 1 zbylo). Co mám dělat teď? Za to stojí za to, že M. použije poslední kapsli v pochvě nebo ne? Poskytne výsledek?

Dívky, potřebuješ radu od těch, kteří odvodili potrubí za vodními motory. Mám problém organizovaný a teprve teď jsem začal trápit hádky.. Omlouvám se za detaily, ale bez nich nemohu problém popsat. Mám trvalé problémy s flórou.

Dívky, řekněte mi, prosím, s jakým týdenním těhotenstvím můžete užívat tento lék (vaginálně). Byly nějaké nežádoucí účinky? a jak ovlivňuje terzhinan plod? G. řekl, že s 20 týdny můžete udělat vše, ale zdá se mi, že je pro takové drogy příliš brzy. Byl jsem nemocný lékaři s touto léčbou, nabídl buď svíčky makmiror, nebo vaginální tablety terzhinan, nevím, co si vybrat z tohoto!

Děvčata, děkuji vám za to, že mi dal kop a já rychle jsem šel k lékaři s kotětem. A pak bych poslouchal tohoto chovatele. Dokonce jsem souhlasila s pijáním makmirora, ale když jsem slyšela, že nabízí kotě, aby dala polovinu tabletu, začala pochybovat o kompetenci této ženy! Zavolal jsem lékaře, dotkl se nás, provedl analýzu na výsev tanku a předal další. Řekli, že "celé střeva foukají", zdánlivě zánět způsobil fakt, že šel do toalety neformované. Přirozeně říkala, že tomu tak není.

Macmirror s pinworms

Trichomoniasis u žen: léčba a následky

Mezi onemocněními, které jsou sexuálně přenosné, je trichomoniáza častější než syfilis a kapavka. Každý rok jsou miliony lidí vystaveny infekci vaginálním trichomonádem - nejvíce patogenní pro lidi z mnoha druhů těchto paralyzovaných parazitů. Na rozdíl od jiných pohlavně přenosných chorob má trichomoniáza malý, ale přesto možný, přenos infekce domácími prostředky, například v lázních, protože Patogen může přežít téměř jeden den ve vlhkém a teplém prostředí.

  • Jak trichomoniáza léčí?
    • Léčba trichomoniázy u těhotných žen
  • Jaké jsou důsledky trichomoniázy u žen?
  • Jak zabránit nemoci?

U žen, trichomoniáza často trvá asymptomaticky po dlouhou dobu, odhaluje se během určitých kritických období života (těhotenství, potrat, atd.). Nejedná se o smrtelnou, ale velmi nepříjemnou chorobu, která, pokud není léčena, může vést k vážným komplikacím. Naštěstí je nemoc dobře diagnostikována a úspěšně léčena.

Jak trichomoniáza léčí?

Léčba trichomoniázy by měla nutně provádět lékař, pro ženy - gynekologa nebo venereologa. Léčivé přípravky se vybírají individuálně v závislosti na stupni projevů obecných a lokálních klinických projevů. Obvykle je průběh terapie nejméně deset dní s opakováním v měsíci. Účinnost kurzů se hodnotí třemi negativními skvrnami po menstruaci po dobu tří po sobě jdoucích měsíců. Léčba trichomoniázy u žen by měla probíhat za přísného dodržování určitých pravidel:

  1. společně léčit infekci s vaším partnerem;
  2. zdržet se sexuální aktivity až do zotavení;
  3. přísně přijímat antiparazitární léky předepsané lékařem podle schématu;
  4. individuální hygiena - častá výměna spodního prádla, používání výrobků osobní hygieny, ručníků atd.;
  5. kompletní léčba a prevence souběžných onemocnění ženského reprodukčního systému.

Léky volby pro kontrolu trichomonád jsou skupina imidazolů. Nejpopulárnější z nich je trichopolum a jeho levný vnitrostátní analogový metronidazol. Přiřaďte tento přípravek k perorálnímu podání v tabletách o hmotnosti 0,25 g. Lékař se obvykle s každou ženou rozhodne, jaká dávka a kolik dní trvá léčbu trichomoniázy. Obvykle určujte 0,25 dvakrát denně po dobu deseti dnů nebo 0,5krát dvakrát v první den, druhý den po dobu 0,25 třikrát, pak další čtyři dny na 0,25 dvakrát.

Současně se používají lokální přípravky - vaginální čípky s metronidazolem. Kontraindikace léčby jsou alergie, individuální intolerance vůči lékům, těhotenství a laktace. Pokud má pacient chronickou trichomoniázu, léčba se provádí v nemocnici intravenózní kapkou metrogyl (to je forma metronidazolu v roztoku) denně po dobu jednoho týdne. Ve 100 ml tohoto roztoku obsahuje 0,5 g metronidazolu.

Ke snížení výskytu vedlejších účinků často používají jiné léky ze skupiny imidazolových - tinidazol nebo ornidazolu. Tinidazol díky svému složení je aktivní v akutní a chronické trichomoniasis, to je rychle absorbován, vedlejší účinky jsou mírně vyjádřeny u většiny pacientů, a zotavení nastane dříve. Tinidazol tablety léčit pacienta může být jednorázová dávka 2 gramů v době, nebo za týden v dávce doporučené lékařem.

Ornidazol se užívá 0,5 g dvakrát denně po jídle po dobu pěti až sedmi dnů a po celou dobu léčby byste neměli pít alkohol a mastné potraviny, abyste zabránili nežádoucím účinkům. Pro místní terapii přidávejte jednu vaginální tabletu, která se užívá jednou denně.

Existují i ​​jiné léky pro léčbu trichomoniázy - Clione-d, Makmiror, nitazol používá pro obecné i lokální expozici infekci. Clione-D se skládá ze stejných množství mikonazol a metronidazol, tak účinný v mykotických a parazitických záněty urogenitálního systému, aplikovat topicky ve formě vaginálních tablet. Makmiror - lék ze skupiny nitrofuranů, se používá mimo jiné pro léčení Trichomoniasis infekce 0,2 g třikrát denně po dobu deseti dnů kurzu.

Léčba trichomoniázy u těhotných žen

Léčba trichomoniázy u těhotných žen se opatrností provádí s léčbou atrikanem 250 po dobu čtyř dnů v dávce jedné tobolky dvakrát denně.

Léčiva pro lokální terapii trichomoniázy jsou užívána současně s generickými léky ke zvýšení účinnosti léčby, zejména v chronické formě nemoci.

To zahrnuje: svíčky s metronidazolem, ornidazol, 0,5 g, vaginální tablety clion-d na 0,1 g, které jsou předepsány pětidenními kursy. Atrikan v čípků 0,1 g podávat jednou nebo dvakrát denně po dobu čtyř dnů Makmiror komplex - pro vaginální podávání ve formě kapslí a krémy a krému mohou být použity i u dívek.

Místní léčbu klindamycinu ve formě 2% smetanu denně můžete po dobu čtyř po sobě jdoucích dnů.

Účinnost a kvalita léčby proti infekci Trichomonas závisí na lékařský předpis, množství a Trichomonas aktivity v organismu, přítomnost souběžných nemocí správně přiřazen léčebného režimu a jeho přísného dodržování pod vedením kompetentního odborníka. Pokud je léčba ponechána neléčená, může se onemocnění dostat do chronické formy a způsobit komplikace.

Jaké jsou důsledky trichomoniázy u žen?

Mezi vědci panuje obava, že trichomoniázu, jejíž důsledky jsou nebezpečné pro ženy, je třeba považovat za počáteční fázi rakoviny, kvůli detekci koncentrací Trichomonas ve zhoubných nádorů. Jiní vědci považují za největší komplikaci této nemoci - neplodnost u žen. Je to otázka zanedbávaných případů u lidí se zatěžovaným předsmrtelným zázemím.

Hlavní komplikace trichomoniázy jsou:

  • rozvoj zánětlivé vaginálních onemocnění, děložního hrdla a vnitřní mukózní vrstvy děložní dutiny (endometritidy), což následně vede k rozvoji adhezí, zjizvení, suchost sliznic, pokles sexuální touhy, obtížnost koncipování a nesoucí těhotenství, může nakonec vést k neplodnosti, spontánní potrat;
  • Trichomonas mají schopnost absorbovat další bakterie, zejména gonokoky, které neumírají a jsou přenášeny sexuálních partnerů k sobě dohromady. Proto se často zjištěno, kombinace s Trichomoniasis léčbě kapavky, zatímco podstatně těžší, protože kapavka se léčí antibiotiky, které působí pouze na volně se nachází v tkáních gonokoků, spíše než ty, které jsou v Trichomonas;
  • Trichomonas aktivní existence žen významně snižuje imunitu, která vede k častější nachlazení a další nemoci, různé spojení infekce (chlamydie, ureaplasmosis, genitální herpes, atd) až HIV;
  • rozvoj chronické intoxikace v důsledku stálé přítomnosti infekce v těžkých případech vede k vyčerpání, hypoxie, anémie, zhoršit nebo způsobit infekční ložiska v močovém systému (cystitida, pyelonefritida a kol.);
  • předčasné porodnosti, narození dětí s nízkou tělesnou hmotností nejsou u těhotných žen neobvyklé, je možné infikovat dítě při průchodu mateřským kanálem. Při plánování těhotenství musí být všechny ženy bezpodmínečně vyšetřeny a v případě potřeby musí být předem ošetřeny, platí to i pro potenciální otce.

Jak zabránit nemoci?

Důsledky trichomoniózy jsou vyléčeny mnohem obtížnější a dražší a někdy dokonce nemožné. Bohužel neexistuje žádná vakcína pro tuto onemocnění. Můžete se však chránit před infekcí dodržováním bezpečnostních opatření:

  1. vyhnout se náhodným partnerům;
  2. používat kondomy;
  3. po náhodném kontaktu ošetřují pohlavní orgány miramistinem pomocí sprchování;
  4. pravidelně navštěvuje gynekologa s preventivním cílem provést testy;
  5. pečlivě ošetřujte své zdraví a zdraví svého partnera, nezanedbávejte žádné změny ve svém zdravotním stavu, vyhledejte lékařskou pomoc včas a neodkládejte léčbu.

Trichomoniáza by tedy měla být léčena okamžitě po její detekci bez čekání na úplnou kolonizaci těla a vývoj komplikací.

Albendazol

Albendazol (latinský albendazol) je lék užívaný proti helminthům. Používá se k giardióze, trichocephalosis, filariasis, ascariasis a dalším onemocněním, které se vyskytují při ovlivnění parazitů. Albendazol byl vyvinut v roce 1975 a je na hlavním seznamu léčivých přípravků Světové zdravotnické organizace. Tento přípravek je určen k perorálnímu podání.

Princip činnosti

Albendazol způsobuje degenerativní změny v střevních buňkách červu. Když je potlačena polymerace tubulinu, buněčné cytoplazmatické mikrotubuly střevního traktu parazitů jsou zničeny. Účinek tohoto léku je založen na změně biochemických procesů: pozoruje se zpomalení využití glukózy a inhibice syntézy ATP, blokování pohybu sekrečních granulí a dalších organel, které se vyskytují v buňkách svalů červu. V důsledku toho zemře hlíst.

Vysoká účinnost je dosažena pro nematody a cestody. Činidlo se používá jak pro poly-, tak pro mono-invaze.

Farmakokinetika

Doporučuje se užívat lék s jídlem, zejména mastnými, což zvyšuje vstřebávání z trávicího traktu. Malá část se změní na albendazol-sulfoxid, který je primárním metabolitem. Má také anthelmintickou aktivitu. Lék je téměř zcela rozptýlen po celém těle. Vstupuje do moči, jater, žluče, míchy. Primární metabolit je přeměněn na albendazolový sulfon, stejně jako na jiné oxidační produkty.

Nejvyšší koncentrace v krvi je pozorována přibližně 2-5 hodin po přijetí. Albendazol se vylučuje hlavně žlučí ve formě primárního metabolitu. Zaznamenává se vylučování malého množství moči.

Indikace pro použití

Albendazol se používá k léčbě následujících onemocnění:

  • cysticerkóza;
  • echinokokóza;
  • enterobióza (porážka s červa);
  • trichocefalóza (infekce vaginálním bolením hlavy);
  • toxokaróza;
  • ascaridóza;
  • ankylostomidóza;
  • mikrosporidióza;
  • silylloidóza;
  • Giardiáza;
  • filariasis;
  • neurocysticercosis (infekce centrálního nervového systému s prasečími řetězci);
  • opisthorchiáza;
  • smíšené helminthiasy.

Lék nalézá aplikaci všude, včetně zemí SNS. V Africe se používá k léčbě lymfatické filariázy, stejně jako k prevenci zastavení infekce. V této oblasti se Albendazol používá v kombinaci s Ivermectinem.

Dávkování

Množství a trvání podání závisí na typu helminthiázy, stupni invaze, věku a tělesné hmotnosti.

Pro lidi

Denní dávka pro osobu je stanovena s přihlédnutím k její hmotnosti.

Neurocysticercóza a echinokokóza

U neurocysticerkózy a echinokokózy užívají pacienti s tělesnou hmotností nepřesahující 60 kg 15 mg léčiva na kg tělesné hmotnosti. Dvě jídla denně. Pacienti s tělesnou hmotností vyšší než 60 kg užívají 400 mg dvakrát denně. Terapeutický průběh echinokoků je 3 cykly po 28 dnech. Mezi nimi byste měli udržovat mezery ve dvou týdnech. Terapie neurocysticerkózy se provádí po dobu 8 až 30 dnů.

Ascaridóza, trichocefalóza, enterobiáza a ankylostomiáza

U astariázy, trichocefalózy, enterobiózy a ankylostomiázy užívají pacienti s hmotností více než 20 kg jednou 400mg léku. Pokud je potřeba, příjem se opakuje po 2-3 týdnech. U dětí s hmotností do 20 kg postačuje 200 mg léčiva.

Filariatóza

U filariázy se Albendazol užívá 400 mg dvakrát denně. Pacienti užívají lék v této dávce po dobu 10 dnů.

Anterkolit

Při enterokolitidě se jednou užívají 400 mg léčiva. Při toxokaróze se lék užívá v dávce 400 mg 2krát denně. Léčebný kurz je 5 dní.

Někteří lékaři považují za optimální k provádění léčby toxokarózou po dobu 20 dnů.

Strontyloidóza

Při silylloidóze se 400 mg léku podává dvakrát denně po dobu jednoho týdne. Při trichinelóze se používá stejná dávka, pouze léčba trvá od 8 do 14 dnů. Pro léčbu trichocephaliasis je předepsáno 400 mg jednou denně po dobu 3 dnů.

Jaterní návaly

Při lézích jaterních močových cest pacient užívá 10 mg léčiva na kilogram tělesné hmotnosti jednou denně. Průběh léčby je 7 dní.

Cysticerkóza

Chcete-li se zbavit cysticerkózy, používejte 400 mg léku dvakrát denně. Děti se doporučují, aby užívaly 15 mg prostředků na 1 kg tělesné hmotnosti dvakrát denně. Léčebný kurz je 8-30 dní.

Echinokokóza

Při echinokokóze se užívají 400 mg léků dvakrát denně. Doporučený průběh léčby je od 1 měsíce do 6 měsíců.

Lambliasis

Při giardiáze se 200 mg léku podává dvakrát denně. Děti se doporučí, aby užívaly 10-15 mg prostředků na 1 kg hmotnosti. Průběh léčby je 1 týden.

Strontyloidóza

Při silylloidóze se 400 mg albendazolu užívá 2krát denně. Recepce probíhá po celý týden. Terapie mikrosporidózy spočívá v použití 15 mg léčiva na kilogram tělesné hmotnosti u dětí (2krát denně) nebo 400 mg u dospělých (dvakrát denně).

Pro zvířata

Albendazol se také používá ve veterinární medicíně. Dávkování je zvoleno s ohledem na typ zvířete a jeho hmotnost:

  • psi a kočky - 0,25 g / 8 kg;
  • skot - 0,5 g / 50 kg;
  • drobný skot - 0,5 g / 80 kg;
  • pták - 0,5 g / 50 kg;
  • prasata - 0,5 g / 40 kg;
  • kůň -0,5 g / 100 kg.

Podrobnější pokyny týkající se používání albendazolu u zvířat.

Kontraindikace

Léčba se nedoporučuje pacientům, jejichž tělo je přecitlivělá na jeho složky. Neužívejte Albendozol během těhotenství a kojení. Děti do 2 let jsou předepsány s opatrností a pouze v extrémních případech.

Nežádoucí účinky

Albendazol může způsobit závratě, horečku, nevolnost, zvracení, krátkodobou ztrátu vlasů, bolest břicha. Někdy dochází k přetrvávajícímu bolest v krku, záchvaty, problémy se zrakem, oční bulvy nebo kůže se stávají žlutou, ztmavne moč, bolest v břiše, změny nálady. Alergické reakce jsou možné. Byly zaznamenány jednotlivé případy akutní jaterní nedostatečnosti po podání léku.

Nežádoucí účinky po použití „albendazol“ patří leukopenie, pancytopenie, agranulocytóza, dyspepsie, meningeální příznaky, svědění kůže, zhoršení funkce ledvin.

Interakce s jinými prostředky

Prostředky karbamazepin, fenytoin a fenobarbital snižují koncentraci albendazolu v plazmě a poločas rozpadu. Cimetidin zvyšuje sérové ​​koncentrace léčiva, zvyšuje poločas rozpadu. To přispívá k vyšší účinnosti albendazolu, což je nezbytné v těžkých případech onemocnění.

Obchodní názvy a náklady

Obchodní názvy albendazolu jsou Nemozol, Centel, Gelmadol, Sanoxal, Aldazol, Vormil. Všechny tyto léky jsou synonymní, tj. obsahují stejné účinné látky.

Přípravky na bázi albendazolu jsou dostupné ve formě tablet (včetně žvýkání pro děti), suspenzí, kapslí. Průměrná cena se pohybuje v rozmezí 3-4 dolarů. Je však velmi závislá na zemi, ve které se droga prodává. V tomto případě může stejná droga na bázi albendazolu stát v sousední zemi několikrát dražší.

Podobné Články O Parazity

Co je Toxicum?
Pinworms ve výkonech dítěte
Analýza výkalů pro vejce helminthů (helmintové vejce)